Scrum Master

We zijn op zoek naar een ervaren, professionele en gepassioneerde Scrum Master.

Deze functie behoeft voor jou geen verdere uitleg; met jouw ervaring van minimaal 3 jaar en de nodige certificeringen weet jij als geen ander welke impact jouw rol heeft binnen en buiten het team.

Locatie: Noord België; vlak bij de grens van Zuid Nederland

Datum: Start medio maart / april 2017

Doorlooptijd: We verwachten tot en met eind december 2017; verlenging is gebruikelijk bij deze klant

Invulling: Fulltime; Nederlands en Engels sprekend; contract basis

Incrementor stelt hoge eisen aan jouw vakbekwaamheid en passie voor het vak. Daartegenover staat dat wij er ook voor jou zijn; samen maken we een onvergetelijke agile indruk bij de klant.

Graag horen we van jou om deze positie samen in te vullen.

Verder is Incrementor hard aan het groeien. Vanuit New York strijken we nu neer in Nederland, België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Hierbij willen we graag in contact komen met geestverwante Agile professionals in deze landen, omdat we binnenkort meerdere openingen verwachten. Dus ook buiten deze vacature om nodigen we je uit om met ons contact op te nemen.

About us

Onze naam is direct onze missie: Het realiseren van continue bedrijfswaarde (Increment) door het helpen bereiken van een agile mindset (Mentor).

In 2016 bereikten wij plek #1554 op de Inc5000 lijst; een prestigieuze lijst van de snelst groeiende bedrijven in de Verenigde Staten. Wij leveren coaching, training en staffing services en sinds juli 2016 hebben wij met trots onze diensten uitgebreid met de Agile Nomad: een mobiele App waarbij men Scrum projecten beheerd op een compleet vernieuwende manier. 

Please complete the form below

Name *
Name
Phone *
Phone